×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újranyitnak a repülőtéri BKK ügyfélszolgálatok

 

Újra kinyitnak szombattól a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélszolgálatai a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint a légiforgalom várható élénkülése miatt május elsejétől, szombattól csökkentett pultszámmal újra kinyitnak a reptéri ügyfélszolgálatai.

A társaság munkatársai a 2A terminálon mindennap 8 és 22 óra között, a 2B terminálon 9 és 21 óra között állnak az ügyfelek rendelkezésére – írták.

A koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében az ügyfélszolgálat munkatársai maszkot viselnek és plexifalak választják el őket az ügyfelektől.

A BKK arra kéri ügyfeleit, hogy sorban állás közben figyeljenek a biztonságos távolságra, illetve ha az megoldható, fizetéskor készpénz helyett bankkártyát használjanak.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy jegyet és bérletet az éjjel-nappal működő jegyautomatákból is lehet vásárolni, amelyekből összesen nyolc található a repülőtéren, emellett számos termék a mobiljegyapplikáción keresztül is elérhető.

A BKK személyes értékesítőhelyeinek nyitvatartásáról és az ott elérhető szolgáltatásokról a társaság honlapján lehet bővebben olvasni. A mobiljegy használatról minden további fontos információ megtalálható a bkk.hu/mobiljegy oldalon – olvasható a közleményben.

A címlapfotó illusztráció.