×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem árt, ha magunk mellett tartjuk ma az esernyőt

 

 

 

Borult lesz az ég. Eleinte délen, majd a délelőtti óráktól észak felé terjeszkedve egyre többfelé várható eső, zápor – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. 

(Fotó: met.hu)

Az északi, északkeleti szelet több helyen kísérhetik élénk széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul, az északkeleti határvidéken lehet a legmelegebb, a Dél-Dunántúlon a leghűvösebb. Késő estére 5 és 9 fok közé hűl le a levegő.

(Fotó: met.hu)

Estére is borult marad az ég. Egyre inkább nyugaton és északon várható további eső, záporeső. A Dunántúl nyugati részén helyenként élénk lehet az északi szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A késő esti 5, 9 fokról hajnalra 3, 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

(Fotó: met.hu)


A következő napokban is változékony időre számíthatunk. Eleinte több lesz a felhő, több helyen eshet, majd a hét közepén már több lesz a napsütés, de záporok, zivatarok még akkor is okozhatnak meglepetést. Napról napra melegebb időnk lesz.

Csütörtökön egy szakadozott felhőzetű hidegfront közelíti meg térségünket, ami pénteken záporok, zivatarok, szélerősödés kíséretében át is vonul felettünk. A hét végén kevesebb lesz a csapadék, több a napsütés, ám ennek ellenére visszaesik a nappali felmelegedés mértéke.

A címlapfotó illusztráció.