Hírexpressz│Niedermüller továbbra sem akarja a zeneiskolának adni a felújított épületet│ Svédország bevallotta: tévedtek

 

Délutáni hírösszefoglalónk a nap fontos eseményeiről. Töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

2853 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 394 023-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 104, többségében idős, krónikus beteg, az elhunytak száma 14 035-re emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 301 363, az aktív fertőzöttek száma 78 625.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Niedermüller továbbra sem akarja a zeneiskolának adni a felújított épületet. Nem oldódott meg a Molnár Antal Zeneiskola ügye – jelentette ki a Kossuth Rádióban Szemendri Gábor, az intézmény vezetője. Hiába költözik ki ugyanis a szemeszter végén az iskolának szánt épületből a Free SZFE egyesület, a VII. kerület Gyurcsány-párti polgármestere, Niedermüller Péter továbbra is pályázatot írna ki az épületre, és pénzt remél a bérleti díjért.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Már életében legendává vált Enzo Ferrari, a Forma–1 ördögi figurája. Operaénekesnek szánták, ehelyett a világ legszebb hangú motorjainak készítőjévé vált. Korán elvesztette elsőszülött fiát, így törvénytelen másik fiára hagyta eurószázmilliókat érő örökségét. Intrikus vezetői stílusával egyesek szerint a halálba hajszolta fiatal pilótáit, de a versenypályán és az üzleti életben elért sikerei, valamint karizmája alapján a jelentősége csak Henry Fordéhoz mérhető.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra/Tudomány


Ezt már látta?