×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hamarosan csaknem kétszáz rászoruló család élheti át a karácsony örömét; Tavasszal várható a döntés, hogy nézők előtti Eb lesz-e | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.


Koronavírus

6212 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 238 056-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 189, többségében idős, krónikus beteg, az elhunytak száma 5513-ra emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 68 525-en felépültek a fertőzésből; az aktív fertőzöttek száma 164 018.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Hamarosan csaknem kétszáz rászoruló család élheti át a karácsony örömét. Kétszáz doboznyi tartós élelmiszert indít útnak a következő napokban az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontja – közölte a szervezet. Az ünnepi adománycsomagok az ország több pontjára érkeznek meg: többgyermekes családokhoz, gyermekeiket egyedül nevelő szülőkhöz, létminimum alatt élőkhöz, krízishelyzetbe került családokhoz egyaránt.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Tavasszal várható a döntés, hogy nézők előtti Eb lesz-e. Jövő tavasszal dönthet az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) arról, hogy nézők előtt rendezik-e a kontinensviadalt, amelynek egyik helyszíne a budapesti Puskás Aréna lesz.

Ezek is érdekelhetik:

 

 

 

 


Bulvár


Kultúra

 

 


Ezt már látta?