×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szuperhősök teljesítik gyerekek karácsonyi kívánságát

 

Különleges társadalmi célú hirdetéssel hívja fel a figyelmet a Magyar Református Szeretetszolgálat Karácsonyi kívánságlista programjára. A rászoruló gyerekek karácsonyi vágyainak jól ismert színészek adnak hangot. A cél 2020 kívánság teljesítése.

A népszerű színművészek ezúttal rászoruló gyerekek karácsonyi kívánságainak adnak hangot, egy titkos 2020-as küldetés részeként – olvasható a Metropol.hu oldalán.

A kampányhoz kilenc színművész adta a hangját: Csondor Kata, Mórocz Adrienn, Zámbori Soma, Galambos Péter, Baráth István, Simon Kornél, Rajkai Zoltán, Fekete Ernő és Nagy Ervin.

A szemfüles hallgatónak feltűnhet, hogy a társadalmi célú hirdetésben jól ismert szuperhősök hangjait idézik meg. A cél igazán nemes: arra ösztönözni az embereket, hogy

minél több nehéz körülmények között nevelkedő gyermek karácsonyi kívánsága teljesüljön.

Ahhoz, hogy segítsünk, nem kell szupererő, elegendő ellátogatni a szeretetszolgálat oldalára és teljesíteni egy nehéz körülmények között nevelkedő gyermek vágyát.

A legtöbb gyermek meleg téli ruhára, cipőre vágyik, de szép számmal szeretnének játékokat, könyveket is. Volt olyan gyermek,

aki nem saját részére kért ajándékot, hanem testvérét szeretné meglepni karácsonykor.

A 2020 kívánságból eddig mindössze 400 teljesült, ezért a Magyar Református Szeretetszolgálat nagyon számít minden jótevőre.

A kívánságokat november 30-ig lehet teljesíteni. Az ajándékokat a szülőknek adja át az alapítvány. Meghagyva a gyerekek számára a meglepetés erejét, a szülőknek pedig az ajándékozás örömét.

A címlapfotó illusztráció.