×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Jónak lenni jó kampány segítségével már rengeteg adomány gyűlt össze

 

A kampány elkezdődött, már várják a felajánlásokat a közmédia jótékonysági akciója, a Jónak lenni jó javára, amellyel idén az autista gyermekeket és családjaikat támogatják.

Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, a Jónak lenni jó projektvezetője elmondta: az idei kampány kedvezményezettjével, az Együtt az Autistákért Alapítvánnyal egyeztetve a felajánlásokból egy olyan központ létrehozását szeretnék támogatni, ahol a szakemberek diagnosztizálni tudják az autizmus állapotát és terápiás megoldásokat tudnak javasolni az érintetteknek.

Mint hozzátette, azért is álltak az ügy mellé, mert az autizmus nagyon nehezen ismerhető fel, ma már fontos társadalmi kérdés, a felmérések szerint megközelítőleg minden ötödik családot érinti.

Hiszem, hogy összefogással idén is hozzájárulhatunk egy jó ügy sikeréhez. Emellett pedig meg tudjuk ismertetni a közvéleményt az autizmussal kapcsolatos kérdésekkel is

– fogalmazott Siklósi Beatrix.

Hozzátette: várják a felajánlásokat mindazoktól, akik ezt a célt szívükhöz közel állónak érzik.

Az adományvonalon eddig már 5 554 000 Ft gyűlt össze.

Az adományvonal már él: a 13 616-as számot tárcsázva vagy a 13 616-as számra küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

A címlapfotó illusztráció.