Hétfőtől szigorúan büntetik a szabálytalankodókat; Räikkönen folytatja | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

3286 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 71 413 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 65 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1699 főre emelkedett, 17 953-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 51 761.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Magyarországon sem könnyű a helyzet, de számos nyugat-európai országban még nagyobbak a koronavírus okozta problémák” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő szerint egy csütörtöki uniós megbeszélésen az Európai Unió vezetői kísérletet tettek arra, hogy összehangolják a járvány elleni védekezésüket.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Argentínában és Szicíliában is félistenként tisztelik, Emir Kusturica filmet rendezett, Manu Chao pedig dalt írt róla. Pénteken ünnepli hatvanadik születésnapját a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakja, az „évszázad góljának” szerzője, Diego Armando Maradona.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 


Ezt már látta?