Újabb fővárosi idősotthonból lehet gócpont; Biden tizenegymillió illegális bevándorlót fogadna be | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

2316 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 61 563-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1472-re emelkedett. A gyógyultak száma 16 491. Az aktív fertőzöttek száma 43 600.


Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Sok téma előkerült az amerikai elnökjelöltek vitáin és a kampányban. Így például a koronavírus-járvány, a Biden család üzleti ügyei, a faji kérdések vagy például az illegális bevándorlás. Ez utóbbiról a demokraták jelöltje azt mondta, amennyiben megválasztják elnöknek, tizenegymillió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot az Egyesült Államokban.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Eddig csak célozgatott rá, Sebastian Vettel most nyíltan ki is mondta: azt feltételezi, hogy a Ferrari Charles Leclerc-nek jobb autót biztosít, mint neki. Mattia Binotto nem hagyta szó nélkül a később finomított vádat.

Ez is érdekelheti:

 

 


Bulvár


Kultúra


Ezt már látta?