×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rekordot döntött az új fertőzöttek száma; Nemzeti gyásznapot rendelnek el a lefejezett tanár emlékére Franciaországban | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Az alábbiakban küldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.


Koronavírus

1791 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 44 816 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 24 idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1109 főre emelkedett, 13 580-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 30 127 fő.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Nemzeti gyásznapot fognak elrendelni a pénteken, Párizs mellett lefejezett középiskolai tanár emlékére – jelentették be a köztársasági elnök hivatalában, az Elysée palotában. Egyelőre nem jelölték meg a gyásznap dátumát. Jean-Michel Blanquer oktatási miniszter ma a tanárszakszervezetekkel együtt fogalmaz meg üzenetet az ország összes oktatója számára. Az elkövető valószínűleg csecsenföldi születésű orosz állampolgár volt.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója leszögezte, hogy nem sértette meg az egészségügyi szabályokat, Vincenzo Spadafora olasz sportminisztert hazugnak nevezte, a politikus pedig arrogánsnak és szintén hazugnak titulálta a portugál csatárt.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 

 

 

 

 


Ezt látta már?