×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nemzetközi kampányt indított a közeli országokban a Magyar Turisztikai Ügynökség

 

Pozitív a fogadtatása a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) nemzetközi Budapest-kampánnyal párhuzamosan elindított, Magyarországot a közeli országokban népszerűsítő kampányának - mondta Könnyid László, az MTÜ vezérigazgató-helyettese kedden az M1.en.

A július végéig tartó, WOW Hungary nevű kampány során először Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Szerbiában és Romániában kezdi el a kommunikációt a MTÜ.

Elsősorban a közösségi médián, de televíziókon és óriásplakátokon keresztül is üzen az ügynökség a közeli országokból utazni vágyóknak.

Mint mondta, a kampány során nemcsak saját nyelvükön szólítják meg az utazást tervezőket, de minden célországban más és más kisfilmeket mutatnak be, a különböző célcsoportoknak különböző üzeneteket fogalmaznak meg.

Korosztálytól függetlenül a gyógyvizek markánsan megjelennek a reklámokban – mondta, megjegyezve, hogy az idősebbeknek szánt tartalmakban a gasztronómiát és a tájak szépségét, míg a fiatalok esetén a kalandos élménykeresést, a hűsítő vizeket emelték ki.

A címlapfotó illusztráció.