×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Fokozatosan nyitnak újra a fürdők

 

A pünkösdi hétvégén az időjárás nem volt alkalmas a strandolásra, így a nyitva lévő intézményekben nem okozott gondot a biztonsági szabályok betartása. A hatóságok folyamatosan ellenőrzik a strandokat, hogy minden szabálynak megfelelnek-e a járványhelyzet alatt – hangzott el az M1 Híradójában.

A fővárosban öt strand nyitott ki a pünkösdi hétvégén, több mint ezren ki is látogattak. Mivel nem volt tömeg, könnyű volt betartani az előírásokat.

A nyíregyházi fürdő szombaton nyit. Azokat medencéket töltötték fel, amelyeket klórral lehet fertőtleníteni és vízforgatóval vannak ellátva. Az is fontos szabály, hogy egy fürdőzőre négy négyzetméter vízfelületnek kell esnie, ezért kordonokkal vették körbe a medencéket.

A zalaegerszegi strand jövő szombaton nyitja meg kapuit, és elsősorban a családokra számítanak. A hatóságok a szezonban kiemelten ellenőrzik a strandokat és a fürdőket. A zalaegerszegi polgármester elmondta azt is, hogy mostantól kezdve minden hétvégén tematikus programokat is tartanak majd a fürdőben.

A címlapfotó illusztráció.