×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sikeres a rászoruló gyermekek megsegítéséért indított kampány

 

Sikeres az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek megsegítéséért meghirdetett Felhőtlen gyermekkor kampánya – mondta a kampányt figyelemfelkeltő akcióval segítő Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete kedden az M1-en


A szeptemberben leköszönő diplomata hozzátette: mivel az őszre halasztott Ultrabalatonon már nem tud részt venni, szervezett egy akciót, amellyel adománygyűjtésre buzdít. Ismert közéleti személyekből álló futóláncot indított, akikkel gyermeknapig teljesítették a Balaton-körnek megfelelő 220 kilométert.

A nagykövet a felkért futók között említette Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt és Bogdán Ádám válogatott labdarúgót.

Az elmúlt két hónapban a koronavírus-járvány miatt nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe, ezért is kiemelten fontos most a rászorulók segítése – hangsúlyozta Iain Lindsay.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója a műsorban arra hívta fel a figyelmet, hogy a www.segelyszervezet.hu oldalon még mindig lehet támogatni a rászoruló gyermekek ügyét.

A címlapfotó illusztráció.