×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zsolt
Friss
A Városliget Zrt. arra kér mindenkit, hogy ne menjen a Városligetbe // Lezárják a Margitszigetet a hosszú hétvégén // Felgyorsult a járvány Ukrajnában // Szűk körben tartják meg a nagypénteki keresztutat Jeruzsálemben // Nem lassul a járvány terjedése a Nyugat-Balkánon //

MÉG TÖBB HÍR

Vírusvfertőzőtt betegeket ápolnak az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Brüsszel blöffökkel “segíti” a védekezést
Kétszer ad, ki gyorsan ad! — A népi bölcsességet Brüsszelben úgy értelmezik, hogy egymás után két blöfföt is bedobtak a járvány elleni védekezés “segítésére”.
Kiszelly Zoltán
Alaptörvény blog
Teljes káosz a különleges jogrendek területén Európában
Miközben Luxemburgban a különleges jogrend alkotmányos szinten szabályozatlan és a „Nagyherceg” dönt bizonyos jogokról, addig Svájcban már hét alkotmányos jogot korlátoznak alapjaiban. Román
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A licit
A kormány nyilvánosságra került gazdaságvédelmi elképzeléseire, szinte azonnal megjelenő ellenzéki reakciókat látva, az embernek eszébe jut Arisztophanész „Lovagok” című darabja.
Maczkó Ú. Róbert
Családban marad!
Láthatatlan munka, láthatatlan nők – „Nem értem soha a tennivalók végére, mégse járt érte köszönet”
Minden év áprilisának első keddje a LÁTHATATLAN MUNKA világnapja, és arra - a többnyire nők által végzett fizetés és megbecsülés nélküli tevékenységre hívja fel a figyelmet.
Kassai Etelka
Élő Bolygó Blog
Először volt hőhullám az Antarktiszon
A kutatók aggodalmunknak adtak hangot amiatt, hogy ez a jelenség hosszú távon károsíthatja az állat- és növényvilágot, az egész ökoszisztémát.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mi is zajlik Magyarországon
Hogyan látja a vezető olasz konzervatív alapítvány, a Fondazione Tatarella elnöke az Európa-szerte nagy vihart kavart "koronavírus-törvényt"?
Francesco Giubilei
Látószög - Schmidt Mária blogja
Magyarország a bűnbak szerepében
Az egészségügyi vészhelyzetet a politikai ellenfél lejáratására felhasználni ízléstelen. Mégis, beleférhet a demokráciába?
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Műholdkép: jelentősen csökkent a légszennyezés Európa nagyvárosaiban
Az Európai Űrügynökség (ESA) műholdas képei azt mutatják, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt a kontinens városaiban nagymértékben csökkent a légszennyezés szintje.