Karanténkommentátor kerestetik!

 

Hiányzik a sport? Beszélhetnéked van? Úgy érzed, nem bírod tovább? Öntsd szavakba a gondolataid, és kommentáld a hétköznapjaid jellegzetes pillanatait legfeljebb egyperces videókban – ezzel a felhívással keres M2 Petőfi TV és az M4 Sport kommentátorokat.

Kutyát sétáltatsz vagy nagytakarítást végez a család, esetleg hajnalban satufékkel megérkezett a ház elé a kukásautó? Ereszd szabadjára a képzeleted: közvetítsd úgy, mintha F1-futamot látnál – az M2 Petőfi TV és az M4 Sport felhívást tett közzé hétköznapi helyzetek kommentálására.


Pató Marci, az M2 Petőfi TV riportere nem tétlenkedett és a tavaszi ötkarikás nagytakarítási játékokat közvetítette otthonából.

„Ha Hanna lányom lenne a szakkommentátor, azt mondaná, hogy úgy hiányzott, mint zserbóból a majonéz” – mondta egyik közvetítése alatt Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, akinek nevéhez fűződnek a „Be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!”; az „Ez irgalmatlanul nagy dugó volt”; a „Pattanjon meg, ahányszor csak akar” vagy az „Itt a király vasárnap nem nyit kaput” mondatok is. Van olyan jó hasonlatod, amely legalább ilyen szállóige lehet a karantén időszakban?

Fűzd bele a hétköznapi performanszodba, és ha elég bátor vagy, küldd el #karantenkommentator hashtaggel az M2 Petőfi TV-nek vagy az M4 Sportnak a csatornák Facebook-oldalain keresztül! Hökkentsd meg vele a hivatásos kommentátorokat.