Újabb két zenekar csatlakozott a Maradj otthon!-kampányhoz

 

Újabb két zenekar csatlakozott a Maradj otthon!-kampányhoz. Dalaikban azt kérik, hogy maradjunk otthon és legyünk türelmesek. Zacher Gábor is otthonmaradásra buzdít, azt mondta,csak rajtunk múlik hogy ne legyen súlyosabb a helyzet – derült ki az M1 Híradójában.

Eddig még nem látott videóklipben szólal meg Lábas Viktória, a Margaret Island énekesnőjének a hangja. A zenekar egy filmkészítő cég felkérésére adta oda Csend című számukat, hogy új köntösben hívják fel a figyelmet: most a legjobb ha otthon maradunk. Az új klip producere elmondta, hogy tudatosan a Margaret Islandet keresték meg.


Maradj te is otthon, igen! című számával a Republic együttes is erre buzdítja az embereket. A daluk üzenete, hogy ha minél előbb szeretnénk magunk mögött hagyni a koronavírus -járványt, akkor otthon kell maradni.

Az otthon elkészített dal klipjéhez, több mint minc zenész és ismert személyiség küldött videókat, amelyekben megmutatják, hogy mit csinálnak otthon.

Nemcsak a zenészek, hanem a szakemberek is folyamatosan arra hívják fel a figyelmet, hogy csak úgy lehet elkerülni a súlyos helyzteket, ha minél többen otthon maradnak.

Zacher Gábor videóüzenetében úgy fogalmazott, azért tegyük meg mindezt, hogy a jövő húsvét és karácsony ne arról szóljon, hogy gyászoljuk a családtagjainkat.