×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több mint hatezer ingyenes tartalom vált elérhetővé a NAVA oldalán

 

A Nemzeti Audiovizuális Archívu (NAVA)), a Rádióarchívum és az m3.hu is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, hogy ezzel támogassa az igényes szórakozást és tanulás élményét – áll az MTVA közleményében

A közmédia fontosnak tartja az élethosszig tartó tanulás támogatását, amelyre a jelenlegi időszak nem várt lehetőséget teremt. Ezért a NAVA online szabadon hozzáférhetővé tette oktatási tartalmait a nava.hu oldalon, így már 6000 műsor áll a tanulni vágyók rendelkezésére, legyen szó bármely korosztályról vagy a 25 tantárgy bármelyikéről – közölték.

A frissen megnyitott Rádióarchívum oldalán folyamatosan bővül a kínálat, nemcsak tanuláshoz kapcsolódó, hanem széles körű szórakoztató tartalmak is rendelkezésre állnak. Így például ingyenesen hozzáférhetők Rejtő-regények, Szabó Magda-hangoskönyvek, klasszikus és kalandregények, többek között a Kincses sziget, Egri csillagok, Pál utcai fiúk és sok-sok mese a kisebbeknek.

A komolyzene iránt érdeklődők sem maradnak tartalom nélkül: az elmúlt évek legsikeresebb koncertjeit a weboldal mellett akár mobiltelefonról, a háttérben is lehet hallgatni.

Az m3.hu is frissítette az online, otthonról is elérhető tartalmak körét az https://archivum.mtva.hu/m3/open oldalon: számos tévéfilmet és sorozatot tett közzé ingyenesen a tartalmas, kulturált otthoni szórakozás támogatására. Ennek részeként olyan bűnügyi filmek és sorozatokat láthatnak a nézők, mint a Könnyű kis gyilkosság; a Hal négyesben; a Dráma a vadászaton vagy a népszerű Linda-sorozat.

A romantikus filmek szerelmesei is kedvükre válogathatnak az archívumból, így megnézhetik többek között a Gyere hozzám feleségül!; a Hajnalban, délben, este; a Nadrág és szerelem; valamint A pályaudvar lovagja című klasszikusokat, akár egymás után is. Ki ne emlékezne az Adáshiba; A tönk meg a széle; az Ez a Józsi, ez a Józsi vagy a Fagylalt tölcsér nélkülre, a tévéfilmek legjaváért is érdemes felkeresni az m3.hu-t.

Az ingyenesen, megszakítás nélkül hozzáférhető műsorok száma folyamatosan bővül.