Elhalasztják a Műegyetemi Állásbörzét a koronavírus miatt

 

Elhalasztják a március 18-19-re tervezett Műegyetemi Állásbörzét a koronavírus miatt – közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

A közleményben azt írták, figyelembe véve a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatásait is a Műegyetemi Állásbörze szervezői a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezetőségével közösen a rendezvény elhalasztásáról döntöttek. Az új időpontról a szervezők a későbbiekben adnak majd tájékoztatást.

A Műegyetemi Állásbörze mintegy 150 kiállítója több ezer hazai és külföldi állást és szakmai gyakorlati lehetőséget kínál hallgatóknak, pályakezdőknek és tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak.

Mint írták, Magyarország legrangosabb állásbörzéje minden alkalommal több ezer látogatót vonz naponta és a kiállítók mintegy 1000 munkatársa vesz részt rajta.

A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról napra változó helyzetben a szervezők nem tehetik ki az egyetem hallgatóit, kiállítókat és látogatókat egy esetleges fertőzésveszélynek – tették hozzá.