A gender-elmélet terjedése miatt költöztek haza Kanadából

 

A Szakállas család a jobb élet reményében költözött ki Kanadába. Azonban ott nem az az élet várt rájuk, amit elképzeltek, sokan becsapták őket, illetve egyre elterjedtebb lett a gender-elmélet is, így húsz év elteltével úgy döntöttek, hazaköltöznek.

A kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Sokan új lehetőségek reményében költöznek el szülővárosukból, és választanak egy másik országot hazájuknak. Az út a boldogsághoz és a megélhetéshez rögös és hosszú. Így volt ez Szakállas Katalin és családja életében is, akik Kanadába költöztek. Ott születtek a gyerekek és élték a mindennapjaikat. Azonban húsz év után visszatértek szülőföldjükre, mert nem akarnak az erőszakos gender-ideológia világában élni.

Szakállas Katalin Komáromban nőtt fel, férje pedig Párkányban, miután összeházasodtak úgy döntöttek Kanadába költöznek.
Felvidéki magyarként Érsekújváron éltük a fiatal házasok boldog életét” – mondta Szakállas Katalin a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Szakállas Katalin elmondta, azért döntöttek úgy, hogy Kanadában költöznek, mert házasságuk elején a szlovák politika részéről elég erőteljes magyarellenes attitűd volt érzékelhető, a felvidéki magyarságot sokat bántottak televízió és rádiós műsorokban egyaránt – fogalmazott Szakállas Katalin.

Nagyot csalódtak Kanadában

Azonban Kanada sem azt az életet biztosította számukra, amit elképzeltek. „Sok magyarhoz, kelet-európai polgárhoz hasonlóan nyugatra úgy tekintettünk, mint a jobb lehetőségek földjére, azonban ennek a teljes ellentétét tapasztaltuk” – mondta Szakállas Katalin. Elmondása szerint nehéz volt egy teljesen ismeretlen társadalomban nulláról kezdeni mindent, az elején például azt sem tudták hol kell kenyeret venniük.

Sokat csalódtak az emberekben is, hiszen rengetegen becsapták őket. A négygyerekes édesanya azt is elmondta Kanadában nagyon feszített az élettempó.

A munkáltatók rettenetes tempót diktálnak,

emellett a pár perces késés sem megengedett a sok nehezítő körülmény (időjárás, nagy távolságok a munkahely és az otthon közt) ellenére sem.

A szülőknek kevés idejük marad gyerekeikre

A feszített életstílus miatt a szülőknek kevés idejük marad a gyerekeikre. Sok szülőnek még

arra sincs ideje, hogy normális tízórait, ebédet csomagoljon gyerekének.

Szakállas Katalin elmondta, egy másik tényező amiért csalódott az országban az, hogy nem oldotta meg a diákok étkeztetésének kérdését, Magyarországgal ellentétben a diákoknak nincs lehetőségük ebédelni az iskolákban.

Elfogadott a gender-elmélet

Mégsem ez volt az ok, amiért húsz év után végül hazaköltözött a Szakáll család Kanadából. Az édesanya elmondta, költözésük oka a gender-elmélet széleskörű terjedése volt. A televíziókban, az iskolákban is terjesztik a nézeteket, így

sok kanadai számára teljesen természetes

volt az, hogy már az iskolások, a kamaszok is úgy nyilatkoztak, hogy nincs biológiai különbség férfi és nő között, és mindenki maga dönti el, hogy milyen nemű szeretne lenni.

Szakáll Katalin elmondta, mivel gyerekei neveltetése eltért a kanadai mintától, így ők is megrökönyödve fogadták ezeket a nézeteket.


A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza.

A címlapfotó illusztráció.