Vasárnaptól a Duna Televízión lesz a hatos lottó sorsolása is

 

Szombattól megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsolási műsora, a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

A Szerencsejáték Zrt. az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, a nemzeti lottótársaság nyolc év után döntött úgy, hogy teljesen megújítja sorsolási műsorait. A változás célja, hogy a 18–39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérjék – fűzték hozzá.

Az adások megújulása mellett fontos, hogy a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízióra, így az ötös lottó, a luxor, a joker, a kenó és a skandináv lottó mellett a második legismertebb magyar lottójáték számhúzása is a közmédiában kísérhető figyelemmel.

A műsor változatlanul vasárnap 16 órai kezdettel, 5 perces időtartamban kerül adásba, a megszokott három házigazda, Marczali László, Virág Anita és Czeisz Juliette vezetésével – áll a közleményben.

A címlapfotó illusztráció.