Idén a koraszülöttmentést segíti a Jónak lenni jó akció

 

A közmédia Jónak lenni jó kampányának telefonos adományvonalán eddig mintegy 13 millió forint gyűlt össze – közölte az M5 csatornaigazgatója, a kampány projektvezetője kedden az M1 és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.


Siklósi Beatrix azt mondta, hogy az adományvonal mellett más cégek akciójából és felajánlott tárgyak – például egyedi herendi porcelán, a Puskás aréna megnyitóján használt dedikált labda – eladásából, illetve december 15-i elárverezéséből is érkezik majd pénzt.

A közmédia az idei kampánnyal a koraszülötteket támogatja, az összegyűjtött pénzt a koraszülöttek mentését és szállítását harminc éve végző Peter Cerny Alapítvány kapja a géppark és az eszközállomány frissítésére – emlékeztetett.

Az adakozók a kampány adományvonalán az 13-600-as számon a 04-es mellék megadásával vagy a 13-600-as számra a 04-es kóddal küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal támogathatják az alapítványt. A fix árú felajánlott tárgyakat a mediaklikk.hu honlapon lehet megvásárolni.

A címlapfotó illusztráció.