Elindult a Miss World világdöntőre Nagypál Krisztina

 

Mindent megtett, hogy jól szerepeljen, sokat készült, sokat edzett – ezt mondta az M1-nek Nagypál Krisztina, Magyarország szépe, amikor elindult a világdöntőre. Több mint száz ellenfele lesz, közülük jó lenne bejutni a legjobb húsz közé. Internetes szavazással is lehet segíteni – közölte az M1 Híradója.

Magyarország Szépe szerdán repült el Londonba, hogy részt vegyen a Miss World versenyén. Azt mondta, mentálisan és fizikálisan is felkészültnek érzi magát.

Két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával utazott. A versenyen ugyanis szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell vinnie.

Nagypál Krisztina júniusban lett Magyarország Szépe. A nemzetközi versenyen 105 ország versenyzőjével méretteti meg magát Nagy-Britanniában. Ordasi Zsolt stylist szerint nagy eséllyel indul idén Magyarország, azt mondta, Krisztinának ott van a helye a döntősök között, ezt érzik a hazai divatvilágban is.

Nagypál Krisztinát a Miss World közösségi oldalán is lehet segíteni egy-egy szavazattal. Az interneten diadalmaskodó versenyző ugyanis biztosan bekerül a világverseny 20 legjobbja közé.