Karácsonyi kívánságok teljesülhetnek a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével

 

Az idén először személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak. Az adománygyűjtés december 6-ig tart.

A szervezet közleménye szerint az elmúlt években ismertté vált Szeretetdoboz tartós élelmiszergyűjtés, valamint a Nyilas Misi Pakk címet viselő, cipős dobozokba csomagolt játék- és édességgyűjtés mellett egy sokkal személyesebb ötlet is útjára indult: 500 rászoruló gyermek konkrét karácsonyi kívánsága válthat valóra.

Az alapítvány létrehozott egy online felületet, ahol az adományozók maguk választhatják ki, hogy melyik kívánságot szeretnék teljesíteni. Sakk-készlet, focilabda, pulóver és parfüm is megtalálható a listában. A kívánságlista segítségével pedig az adományozó is biztos lehet abban, hogy valóban azzal tud segíteni, amire a választott gyermek a leginkább vágyik.

Az ajándékokat a Magyar Református Szeretetszolgálat budapesti és debreceni irodájába lehet eljuttatni személyesen vagy postai úton. Ezt követően az MRSZ munkatársai az adományokat a szülőknek adják át, hogy az ajándékozás családi körben okozzon örömet.

A kívánságlista mellett megtalálható az oldalon minden ajándék értéke is, így ha valaki nem tudja megvásárolni a kívánt játékot, árának felajánlásával is csatlakozhat a programhoz. A Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai az összegyűlt összegből megvásárolják a hiányzó kívánságokat.

A kívánságlista a szeretetdoboz.jobbadni.hu oldalon található meg.