Levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek Orbán Viktor

 

Levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az önkormányzati választáson megválasztott minden fideszes képviselőknek és polgármesternek. A levelet Bereznai Csaba képviselő, Tatabánya korábbi alpolgármestere hozta nyilvánosságra – írta az Origo.

„Az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szövetség szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, de sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk” – írta a levelében Orbán Viktor.

„Közületek a legtöbben helyben is kormányzó erőkként fogtok dolgozni. Ahol Magyarország polgárai másra bízták a város irányítását, ott Rád is új feladat vár” – folytatta.

„A legfontosabb, hogy mindig tartsd szem előtt: mi vagyunk az országépítők. Ezért arra kérlek, hogy saját településeden – akkor is, ha ellenzékben folytatod a munkádat – azt támogasd, ami jó a városodnak vagy  a falvadnak. Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen.” –  fogalmazott a kormányfő.

Azt ígérte, hogy az országépítő munkát kormányzati szinten is folytatni fogják.

„A következő években tovább növeljük a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítjük a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hozunk létre, és tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat. Megvédjük Magyarország határait, és nemet mondunk a bevándorlásra. Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első!” – írta Orbán Viktor.

Levelét így zárta: „Munkádhoz sok erőt és jó egészséget kívánok! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”