Aurél
Friss
Idegenben győzött a Mezőkövesd az Újpest ellen // Három autó ütközött Óbudán // Halálos baleset történt a 47-es főúton Székkutas és Orosháza között // Tíz ember meghalt egy romániai balesetben // Felminősítette Csehországot a Moody's //

MÉG TÖBB HÍR

Felújították a fonyódi Walkó-kilátót

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Keresztes hadjárat a férfiasságért
John F. Kennedy elnökségére sok amerikai máig úgy tekint, mint egy korszakra, ami képes volt inspirálni, felrázni Amerikát és új irányokat mutatni.
Fekete Rajmund (történész)
Élő Bolygó Blog
Újabb jéghegyóriás szakadt le az Antarktiszról
Az Amery parti jégmezőről leszakadt jéghegy 1580 négyzetkilométer kiterjedésű.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az anyaság és a terhesség nemtelenítése
Ki az anya? Lehet gendersemleges a terhesség? A nemtelenített várandós emberek ötlete önmaga karikatúrájába fordítja az identitáspolitikát.
Frank Füredi
Alaptörvény blog
Az alkotmányos elmozdítási eljárás mennyiben befolyásolja Trump határvédelmi terveit?
A Legfelsőbb Bíróság döntése ellenére a Demokrata Párt meg tudja-e akadályozni Trump falépítési terveit, úgy hogy a törvényhozás alsóházában többségben lévő demokraták totális támadást indítottak az elnök ellen?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Választás osztrák módra
Jóllehet az eredmények már nyilvánosak, ebben a pillanatban is több millió osztrák választópolgár ül az internet és a tévé előtt, izgatottan várva, hogy kire is szavazott.
Lánczi Tamás
Családban marad!
Iskolába menet – egy ABBA-sláger margójára
Most még integetnek a lépcsőn és a fordulóban is még egy utolsót. Aztán eltűnnek a folyosón siető gyerekek özönében. Én még ott állok néhány másodpercet, szeretném megállítani az időt.
Hernády Zsolt
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Működött az Ibiza-videó
Ausztria választott. Az eredmény jól mutatja a modern “médiademokrácia” működési elvét, amelyben egy jól időzített és kellően habosított botrány dönti el politikusok és pártok sorsát.
Kiszelly Zoltán
Élő Bolygó Blog
Soha még ilyen gyorsan nem melegedtek a tengerek és nem olvadt a jég a Földön
Soha nem volt még ennyire pusztító hatású a klímaváltozás a tengereken és a jéggel borított vidékeken – olvasható az ENSZ tudományos testületének frissen megjelent tematikus jelentésében.