Jövő csütörtökön a Balatonnál is torkoskodhatunk

 

Idén is lesz Torkos Csütörtök a Balatonnál. Február 15-én 30 tóparti vendéglátóhely ad minimum 30 százalék kedvezményt az aznap felszolgált ételek árából. A kezdeményezést a régió turizmusával foglalkozó egyik internetes oldal koordinálja – derült ki az M1 délutáni műsorából.

A balatoni régióban 2018-ban is megtartják a torkos csütörtököt. Az idén az éttermek, vendéglők és más vendéglátóhelyek kedvezményes vendégbarát akciója február 15-én lesz. Több olyan üzlet is van, amelyik egy nappal korábban, Valentin-napon, vagy egy, illetve több nappal később is kedvezménnyel várja a vendégeket.

A korábbi tapasztalatok alapján az eddiginél rugalmasabban szabták meg a feltételeket, hogy olyan üzletek is bekapcsolódhassanak az akcióba, amelyek a speciális működésük, kínálatuk vagy éppen az egyre súlyosabb szakemberhiány miatt nem tudnák vállalni az összes szolgáltatásuk fél áron nyújtását.

A csatlakozás minimum feltétele, hogy február 15-én legalább az ételeket 30 százalékos vagy nagyobb kedvezménnyel adják. Az eddig csatlakozók jelentős többsége 50 százalékos kedvezményt ad, és sokan ugyanezt kiterjesztik az italokra is. Eddigi információk szerint 30 tóparti étterem csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az éttermek és vendéglők listáját ide kattintva érheti el.