logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Áthajtott a rendőr combján, kihallgatták a rendszám nélküli terepjáróst

Hivatalos személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel gyanúsítja a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki kedden Baranya megyében autójával elsodort egy rendőrt – tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A terepjáróval közlekedő gyanúsított a jármű hátsó kerekével áthajtott a vele szemben intézkedő rendőr combján is; a rendőr súlyosan megsérült, elszakadt a térdszalagja – közölték.

A férfi elismerte bűnösségét – tették hozzá.

A 29 éves férfi egy rendszám nélküli terepjáróval közlekedett egy település külterületén, ezért a komlói járőrök ellenőrizni akarták.

Az autós a rendőrök jelzésére nem állt meg, és a főútvonalról egy földútra hajtva menekülni próbált. A rendőrök autójukkal elállták az útját, megállásra kényszerítették, de a férfi a felszólítások ellenére nem volt hajlandó kiszállni a járműből.

Az egyik rendőr a terepjáró vezető felőli ajtajához ment, megkísérelte kinyitni, miközben a másik kezével a sofőr ruházatára fogott rá. Ennek ellenére a férfi gázt adott és elsodorta a törzszászlóst – ismertették a közleményben.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még