logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Drogterjesztő bandára csaptak le Újpesten

| Szerző: hirado.hu
Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök a fővárosban. A nyomozók összesen egy kilogramm, mintegy egymillió forint feketepiaci értékű metamfetamint (kristályt) és közel hárommillió forintot találtak és foglaltak le.

Az újpesti nyomozók október 12-én rajtaütöttek egy angyalföldi telephelyen, ahol három férfit fogtak el; a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu-n.

A feltételezett elkövetők a drog tárolására több konténert is béreltek, amit a rendőrök átkutattak. A nyomozók összesen egy kilogramm, mintegy egymillió forint feketepiaci értékű metamfetamint (kristályt) és közel hárommillió forintot találtak és foglaltak le. A budapesti rendőrök ezzel ismét ezer adag kábítószert vontak ki a forgalomból.

(Forrás: Police.hu)

Az eljárás során kiderült, hogy a drogbizniszhez másik két férfi is köthető; őket még aznap egy IV. és egy XIII. kerületi lakásban fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az öt férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még