logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Öt ember meghalt: az első felvételek az abonyi karambol helyszínéről

Az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött. Az ütközés nagyságát mutatja, hogy a teherautót több mint 1 méternyit eltolta a mikrobusz.

Öten meghaltak, amikor Abony közelében, az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kistehergépkocsi a külső sávban álló kamionnak ütközött.

Csámpai Attila tűzoltó százados, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: „Pénteken délután érkezett a jelzés a Pest megyei műveletirányításra, miszerint az M4-es autóúton Abony közelében egy kisbusz teherautó hátuljába rohant. A helyszínre nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, a ceglédi hivatásos, valamint a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, az autóbuszban 5-en utaztak, mind az 5 ember beszorult, a tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével a beszorult sérülteket kiszabadították, ezt követően áramtalanították, illetve átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az autóút érintett szakaszát lezárták.”

Fotó: M1

Az ütközés nagyságát mutatja, hogy a teherautót több mint 1 méternyit eltolta a mikrobusz. Az érintett útszakaszon a rendőrök megkezdték a baleseti helyszínelést, a forgalmat a 86-os kilométernél, Abony irányába a 3122-es számú útra terelik.

Fotó: M1

„Az M4-es autóút 89-es kilométer szelvényében lévő csomópontnál 2021. szeptember 24-én 16 óra 40 perc körül egy Budapest irányából Szolnok felé közlekedő kisbusz hátulról kamionnal ütközött. A kisbuszban 5 ember életét vesztette. A baleset körülményeit a Pest megyei rendőrfőkapitányság közlekedésrendészeti főosztály büntetőeljárás keretében vizsgálja” – ismertette Hadházi Kornél rendőrőrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Azóta érkeztek újabb felvételek, melyeket ide kattintva nézhet meg.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még