Megkereste a szerelmeseket és kilencszer szúrt

 

Kilencszer szúrta meg válófélben lévő felesége barátját egy férfi Budapesten, életveszélyes sérüléseket okozva. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói két és fél órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Emberölés bűntett kísérlet miatt folytat eljárást a rendőrség a 44 éves L. Attilával szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szombat hajnali 4 órakor a főváros XIV. kerületében, az utcán késsel támadt volt feleségére – olvasható a rendőrség honlapján.

A nő jelenlegi barátja a támadó elé állt, aki erre kilencszer megszúrta, illetve megvágta. Az asszony megpróbálta kicsavarni a támadó kezéből a kést, közben megsérült. Végül a nő apjának sikerült lefegyverezni az őrjöngőt, aki autójával elmenekült. A megkéselt férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.


A férfit a nyomozók két és fél órán belül a XVIII. kerületben fogták el. L. Attilát emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, de vallomást nem tett. A fővárosi nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A címlapfotó illusztráció.