Megverték, majd rágyújtották a lakókocsit

 

A gyanúsítottaknak különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kell felelniük. A hajdú-bihari rendőrök kezdeményezték, a Debreceni Járásbíróság pedig elrendelte a két férfi letartóztatását.

A bejelentés szombat este érkezett egy lángoló lakókocsiról Debrecenben. A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta – közölte honlapján a rendőrség.


Mint kiderült, a lakókocsiban egy férfi és egy nő tartózkodott, amikor három ismerősük meglátogatta őket. Italozni kezdtek, azonban a vendégek közül a 36 éves T. Tamás és a 37 éves G. József egy régi sérelmüket számonkérték a vendéglátójukon, a 44 éves férfin.

A vita egészen addig fajult, hogy a két férfi brutálisan megverte a sértettet, majd a magatehetetlenül fekvő áldozatukra, valamint a velük együtt érkező barátjukra és az 58 éves nőre gyújtották a lakókocsit.

(Forrás: police.hu)

A sértettet az időközben hazaérkező lakótársa húzta ki a lángoló trélerből, majd kisegítette a még bennmaradt két bajbajutottat is. Az orvosi vélemények alapján a 44 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A rendőrök azonnal a feltételezett elkövetők keresésbe kezdtek, akiket még aznap beazonosítottak és elfogtak. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten részletes beismerő vallomást tettek.

(Forrás: police.hu)

A rendőrség bűnügyi osztálya különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette bűnügyi őrizetbe a két debreceni lakost. Letartóztatásukat kedden rendelte el a Debreceni Járásbíróság.