×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tizennégy évet kapott a kislányát molesztáló jászárokszállási férfi

 

Az ügyészi indítvánnyal egyezően, jogerősen 14 év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a jászárokszállási férfit, aki hónapokon keresztül szexuálisan molesztálta kiskorú lányát – tájékoztatott a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán.

A táblabíróság szexuális erőszak, szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és a szabadságvesztés mellett megszüntette a vádlott szülői felügyeleti jogát – közölte Nagyné Günther Ágnes.

A jogerős ítélet szerint a férfi 2017 februárjától decemberéig Jászárokszálláson ittasan rendszeresen szexuálisan zaklatta 12 éves leánygyermekét.

A vádlott alkalmanként a kislányát és két évvel idősebb fiútestvérét is bántalmazta, és folyamatosan elhanyagolta gondozásukat.

Döntésével a táblabíróság – a fellebbviteli főügyészség indítványának megfelelően – helybenhagyta az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék ítéletét, a szabadságvesztés tartamát arányosnak tartotta, nem látta indokoltnak enyhítését.

A címlapfotó illusztráció.