Ágyneműtartóba bújt, de lebukott

 

Az ágyneműtartóba bújt a férfi, de az túl kicsinek bizonyult. A rendőrök elfogták a körözött személyt.

„Túl szűk volt az ágyneműtartó a körözött férfinek” – szól a BRFK Információs Portál videójának címe, amit a Facebook-ra töltöttek fel. A Heves megyei férfit csalás, lopás és kerítés miatt is keresték, aki rejtekhelyválasztásával megkönnyítette a rendőrség dolgát. Az ágyneműtartóba próbált elbújni, ám az túl szűkös volt számára.


A BRFK Célkörözési Osztálya és a Hevesi Rendőrkapitányság kollégái elfogták V. Ferencet, és elvitték, hogy megkezdje börtönbüntetését.

Túl szűk volt az ágyneműtartó a körözött férfinekTöbbszörösen körözött férfi próbált megbújni kollégáink elől egy ágyneműtartóban. ??A rejtőzködési kísérlet hátulütője az volt, hogy a búvóhely túl kicsinek bizonyult, így a rendőröknek nem kellett nagy kutatásba kezdeni a Heves megyei házban, V. Ferencet szűkre szabott rejtekhelye rögtön elárulta.?‍♂️? A férfit, – akit csalás, lopás, és kerítés miatt is kerestek – a BRFK Célkörözési Osztálya és a Hevesi Rendőrkapitányság kollégái elfogták, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje börtönbüntetését.

Posted by BRFK Információs Portál on Friday, 19 February 2021

Címlapfotó: BRFK videó