Szánalmas zsákmánnyal távozott a trafikból ez a lúzer rabló

 

A csepeli rendőrök az utolsó bűncselekményt követő 7 órán belül elfogták a háromfős társaságot.

Az eladót fenyegetve követelte a kasszában lévő pénzt egy ismeretlen férfi vasőrnap este egy XXI. kerületi dohányboltban. A nő a borravalónak kirakott pohárban lévő 1300 forintot odaadta az elkövetőnek, aki ezután elfutott – közölte honlapján a rendőrség.

Ugyanazon a napon kora délután egy XX. kerületi élelmiszerboltban és dohányboltban próbált meg fenyegetéssel pénzt szerezni egy férfi. Mivel az eladó egyik alkalommal sem adta át a bevételt, így a rabló ismét elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekményeket ugyanaz a férfi követte el.

A fővárosi nyomozók az eljárás során azonosították a 30 éves Á. Olivért. A rendőrök gyanúja szerint a rablásoknál segédkezett a férfi két barátja is, S. Viktor és S. Richárd, akik a kiszemelt boltokban az elkövetések előtt terepszemlét tartottak, a rablás alatt pedig kint őrködtek. A három feltételezett elkövetőt a nyomozók az utolsó bűncselekményt követő 7 órán belül Csepelen elfogták és előállították.

A rendőrök Á. Olivért és két társát, a 19 éves S. Viktort és a 22 éves S. Richárdot egyrendbeli rablás bűntett és kétrendbeli rablás kísérlet gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.