×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Apját lefejezte, bérlőjét kibelezte a bedrogozott gyilkos

 

Sokkoló gyilkosságot hajtott végre egy 30 éves férfi Odesszában, majd apja levágott fejével sétálgatott az utcán, a rendőröknek pedig azt mondta, hogy ő egy isten, akit nem imádnak.

Az odesszai rendőrséget a helyiek értesítették, hogy egy meztelen férfi randalírozik az utcán, miközben egy véres valamit lóbál a kezében – olvasható a The Sun portálon.

A kiérkező rendőröknek a 30 éves Dimitrij Ponomarenko azt mondta, hogy ő egy isten, akit nem tisztelnek. A férfi lakásában két holttestet találtak: az egyik áldozat a gyilkos 53 éves apja volt, akinek fejével az utcán mászkált, míg a másik egy 32 éves férfi, aki a helyi média szerint a gyilkos családjával élt bérlőként.

Ponomarenko a gyilkosság elkövetése alatt drogos befolyásoltság alatt állt, majd az egyik áldozat beleivel a nyakában és apja fejével a kezében meztelenül kiment az utcára, ahol előbb leült egy padra és elszívott egy cigarettát, majd tombolásba kezdett, és a levágott fejjel csapkodta a parkoló autókat.

A szemtanúk beszámolói szerint arra a kérdésre, hogy miért követte el a horrorba illő gyilkosságot, a férfi úgy felelt: „Mert muszáj volt.”

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.