×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Direkt ráhúzta a kormányt a bolond kamionos

 

A közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves kamionsofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos, amikor a korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra január 8-án délben, Budapest XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint

a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet miatt került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

Pestszentlőrincen a Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

A személyautót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.

A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.