×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Filmbe illő jelenet: elütött egy rendőrt, majd kilőtték a kerekét a menekülő drogdílernek

 

A budapesti rendőrök több kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a kilométerekkel távolabb megállásra kényszerített férfi kocsijában.

Feltételezett kábítószer-kereskedő autóját akarták megállítani a budapesti nyomozók szerdán egy parkolóban Velence belterületén – olvasható a rendőrség honlapján.

A férfi nem állt meg a rendőri jelzésre; gázt adott, és elsodort egy nyomozót, aki az elsődleges adatok alapján könnyebben megsérült. A rendőrt biztosító egyik kollégája egy célzott lövést adott le a menekülő gépkocsi kerekére, de a dílert ez sem állította meg.

Az autó – nyomában a felderítőkkel – tovább száguldott, végül néhány kilométerrel távolabb, Nadap és Lovasberény között tudták a rendőrök megállásra kényszeríteni. A gárdonyi lakhelyű férfit elfogták, gépkocsijából mintegy hat kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le a BRFK felderítői. A lövés nem okozott személyi sérülést.

Az eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával a rendőrség folytatja. Hivatalos személy elleni erőszak miatt az illetékes ügyészséget értesítették.

A címlapfotó illusztráció.