×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az álcázás nagymesterének hitte magát, elfogta a rendőrség – VIDEÓ

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai Csepelen fogták el azt a férfit, aki ellen kevesebb mint egy év alatt öt elfogatóparancsot adtak ki.

A 42 éves budapesti D. János ellen először a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot 2019. november 19-én orgazdaság gyanúja miatt. Három hónappal később a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést, mert a férfi nem vonult be a börtönbe négy év fegyházbüntetésének letöltésére. A férfi ellen időközben újabb elfogatóparancsot adtak ki kétszer lopás és újra orgazdaság gyanúja miatt, így 2020 szeptemberére már öt elfogatóparancs volt érvényben ellene.

Miután információ merült fel arra vonatkozóan, hogy D. János éppen egy csepeli házban bujkál és lehet, hogy fegyvere van; a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2020. október 9-én délelőtt elfogták  D. Jánost. A férfi tisztában volt vele, hogy keresik, ezért megpróbálta megváltoztatni a külsejét, és egy parókával álcázta magát.

A rendőrök a férfit előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A címlapfotó illusztráció.