×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A TEK flexszel ment a THC-ért - VIDEÓ

 

A szabolcsi rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak részvételével egyszerre törtek fel egy kábítószer-lerakatnak használt garázst és bilincselték meg a nyíregyházi dílert. Az összehangolt akcióban elfogták több vevőjét is.

A Police.hu beszámolója szerint a 49 éves V. László nyírteleki lakos Hollandiából rendszeres csempészett kábítószert, amelyet Nyíregyházán értékesített vevőinek.

A kábítószerrel kereskedő férfi az elosztóhelyként is funkcionáló nyíregyházi garázsában tartotta a kábítószert, ami az előzetes szakvélemény szerint THC-hatóanyag tartalmú marihuána, és amiből hétfőn egy kilogrammnyit foglaltak le a rendőrök, miután magas fordulatszámú gyorsvágóval kinyitották a fém garázsajtót. A rendőrök a rajtaütéskor a kábítószer kiméréshez és a csomagolásához szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. László ellen, míg két vevője ellen kábítószer-birtoklás miatt indítottak büntetőeljárást.