×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több mentő és egy halottaskocsi is kellett a vita végén

 

Cikkünk frissült. 

Egy ember meghalt, többen megsérültek csütörtök este Érden két társaság összecsapását követően – közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint Érden, az Iparos úton két, többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy ötvenéves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba szállítottak.


Elfajult vita Érden, egy ember meghalt

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a körülmények tisztázását, és megtették a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására – közölték.

Elfogtak 13 embert azon két társaság tagjai közül, akik még csütörtök este Érden csaptak össze egy elfajult vita miatt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a honlapján.

A legfrissebb információk szerint a két társaság tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal és késekkel válogatás nélkül támadták egymást, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ami azonban személyi sérülést nem okozott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít.

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.