×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fegyveres emberrablás után napokig tartott fogva egy nőt egy szabolcsi férfi

 

Fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése és magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 35 éves, nyírábrányi V. M. ellen a rendőrség.

A rendőrségre egy nyírmihálydi asszony tett bejelentést május 17-én hajnalban, mely szerint egy arcát maszkkal eltakaró férfi, akinek vélhetően fegyvere is volt, rájuk tört a házukban, és erőszakkal magával vitte a 24 éves lányát. A nő hiába ellenkezett, a férfi kirángatta az ágyából és a házból, ezután egy autóba tuszkolta és elhajtott – közölte a rendőrség oldalán.

A nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy a nőt korábbi élettársa vihette magával. A szabolcsi rendőrök – mivel felmerült, hogy az elkövetőnek fegyvere van – az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték, akik a feltételezett elkövetőt hétfőn Turán elfogták.

A férfit a rendőrök előállították és kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrök az elfogás helyszínén az akarata ellenére elhurcolt nőt is megtalálták, akit sértetlenül hazavitték. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.