Károly, Karola
Friss
Korlátozzák a kamionforgalmat Parassapusztánál // Új miniszterelnöke van Katarnak // Félpályás útlezárás van a 4-es főúton Üllőnél // Új járásbíróság épülhet Tatán // Kamion és furgon karambolozott az M1-esen // Lezuhant egy katonai repülőgép Algériában //

MÉG TÖBB HÍR

Előkerültek a Halászbástya elveszett szobrai

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Németország elbutul
2019 tavaszán egy provokatív című, és tartalmában sem kevésbé megdöbbentő könyv látott napvilágot Németországban.
Lánczi Tamás
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A magyarok napja
A baloldal politikusai és sajtómunkásai utólagos értelmezéseikben „lefutottnak” minősítik a győri választást, és azt hangsúlyozzák, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Megyery Gerda
Alaptörvény blog
Egy német baloldali politikus őszinte vallomása a migráció tragédiájáról
A németországi főváros egyik kerületének szociáldemokrata polgármestere szerint hazájában rendkívül káros politikai, gazdasági és társadalmi folyamatokat gerjesztett a migráció
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Mi vár ránk 2020-ban? Családok a fókuszban továbbra is!
Idén minden eddiginél nagyobb támogatást kaphatnak a családok: a 2020-as költségvetésben több mint 2200 milliárd forint jut családtámogatásokra. Összeszedtük a 2020-as családi támogatásokat.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tőkéczki, a galileai
Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatójának megemlékezése Tőkéczki László Széchenyi-díjas történész síremlékének avatásán, 2020. január 23-án a Fiumei Úti Sírkertben.
Békés Márton
Élő Bolygó Blog
Harminc éven belül eltűnhetnek a Pireneusok gleccserei
Harminc éven belül eltűnhetnek a Spanyolország és Franciaország között magasodó Pireneusok gleccserei a globális hőmérséklet emelkedése miatt – figyelmeztetnek szakértők, akik szerint a mozgó jégtakarók eltűnése felforgatná a helyi ökoszisztémákat, és súlyos csapást jelentene egyebek között a turisztikai szektorra.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Sikeres szegregáció – van ilyen?
Az adomány szétszedi őket, a pénz meg összeveszejti  ̶  mondják a sajókazai, balajti, barcikai cigányok. És azt is tudják, mi a pozitív szegregáció.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete az elmúlt évben
A rendszeres mérések kezdete óta egy új elemzés szerint rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete az elmúlt évben. A klímaváltozás hatására felgyorsul az óceánok felmelegedése.