Timót
Friss
Átadták a felújított mezőkovácsházi szakrendelőt // Federerrel találkozik Fucsovics a nyolcaddöntőben // Belehalt sérüléseibe a holland motoros, a Dakaron érte a baleset // Nyílt napot tart a Gyermekvasút // Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-áson // Százmilliós értékben lopott az elfogott testvérpár //

MÉG TÖBB HÍR

Himnusz – a magyar nép imái – népművészeti és iparművészeti kiállítás

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Greta és Donald, valamint a nevető harmadik
A klímavita végleteit képviselő két személyiség ugyanazon a napon beszélt Davosban. Mindketten haza beszéltek, mindketten nyerésre állnak.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Mi vár ránk 2020-ban? Családok a fókuszban továbbra is!
Idén minden eddiginél nagyobb támogatást kaphatnak a családok: a 2020-as költségvetésben több mint 2200 milliárd forint jut családtámogatásokra. Összeszedtük a 2020-as családi támogatásokat.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tőkéczki, a galileai
Békés Márton, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatójának megemlékezése Tőkéczki László Széchenyi-díjas történész síremlékének avatásán, 2020. január 23-án a Fiumei Úti Sírkertben.
Békés Márton
Élő Bolygó Blog
Harminc éven belül eltűnhetnek a Pireneusok gleccserei
Harminc éven belül eltűnhetnek a Spanyolország és Franciaország között magasodó Pireneusok gleccserei a globális hőmérséklet emelkedése miatt – figyelmeztetnek szakértők, akik szerint a mozgó jégtakarók eltűnése felforgatná a helyi ökoszisztémákat, és súlyos csapást jelentene egyebek között a turisztikai szektorra.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Új „mesterterv”
Úgy tűnik, hogy a „nem Fidesz” nőkkel akarja saját személyzeti gondjait megoldani. Ha ugyanis az ellenzék nem eléggé vonzó, s főleg a Fidesz hibáiból él, vonzóbbá kell tenni.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Sikeres szegregáció – van ilyen?
Az adomány szétszedi őket, a pénz meg összeveszejti  ̶  mondják a sajókazai, balajti, barcikai cigányok. És azt is tudják, mi a pozitív szegregáció.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Hokitól a Hondáig: hatalmas összegű büntetések, stószolt perek és kártérítések az USA-ban
A cégeknek komolyan kell venniük a fogyasztóvédelmet az Egyesült Államokban.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete az elmúlt évben
A rendszeres mérések kezdete óta egy új elemzés szerint rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete az elmúlt évben. A klímaváltozás hatására felgyorsul az óceánok felmelegedése.