Megerőszakolt egy lányt egy szomáliai férfi Budapesten

 

Az oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves férfi bántalmazott, majd megerőszakolt egy egyetemista lányt Budapesten.

Egy 25 éves egyetemista diáklány hétfőn egy szórakozóhelyen ünnepelte barátnője sikeres államvizsgáját, és a két lány megismerkedett két férfival. Hajnalban a diáklányok külön indultak haza. A 25 éves diáklány alkalmi ismerőse felajánlotta, hogy elkíséri. A férfi a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta a lányt azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigarettát. A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A férfi ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta, és megerőszakolta. A telefonját is elvette – közölte a rendőrség.

A nő sikoltozására egy amerikai férfi figyelt fel, aki a segítségére sietett, a szomáliai férfi őt is bántalmazta, majd a dulakodás után elfutott a helyszínről.

Az amerikai férfi értesítette a rendőröket, akik a környék térfigyelő kameráinak felvételei alapján elfogták a támadót, akinél megtalálták a lány telefonját is. A szomáliai állampolgárságú férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

A 30 éves férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés kísérlete valamint kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.