Egy féltékeny nő apró darabokra törte partnere kocsiját

 

Névtelen bejelentés érkezett 2018 márciusában a rendőrségre arról, hogy Kecskemét egyik utcájában egy nő megrongált egy autót – írja honlapján a rendőrség.

(Fotó: police.hu)


A helyszínre érkező rendőrök családi vitába csöppentek. A jelenlévők elmondták, hogy egy férfi és élettársa az utcán – az asszony féltékenysége miatt – összevesztek.

A férfi kocsija a közelben állt, így a nő azon töltötte ki dühét: először letörte az autó egyik visszapillantó tükrét, majd egy, a szemétből kivett ruhaszárító maradványával elkezdte szétverni a járművet.

(Fotó: police.hu)

A legtöbb üveget kitörte, tönkretette a lámpákat, letörte az ablaktörlő lapátot. A rombolást az utastérben folytatta: megrongálta a műszerfalat, végül eltépte a forgalmi engedélyt.

A helybéli 33 éves nőt a járőrök előállították. Őt a vizsgálók garázdaság vétség és – mivel egy közokiratot is tönkretett – okirattal visszaélés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Fotó: police.hu)

A szabadlábon védekező, dühét kitöltő asszony ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.