Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a pécsi rendőrség

 

Halált okozó testi sértés elkövetőjét keresi a rendőrség Pécsen, ezért ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki – közölte a rendőrség a honlapján hétfőn.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) azt írta, hogy egy 74 éves férfi holttestére bukkantak július 15-én Pécs külvárosában. A férfi halálát idegenkezűség okozta.

A közlemény szerint a férfi június végén indult el otthonából rokonaihoz két napra, de eltűnt, ezt követően kezdték keresni a rendőrök. A BMRFK vezetője nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövető személyéről olyan  adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosítható.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a +36-72/7250-4400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a BMRFK bűnügyi osztályán.