Több súlyos baleset is történt kedd éjjel az utakon

 

Tréler ütközött az M6-oson, az M1-esen felborult egy autószállító, Abádszalókon pedig villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy motoros.

Autószállító tréler és személyautó ütközött össze az M6-os autópályán Dunaújváros térségében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tájékoztatás szerint a Pécs felé vezető oldalon, a 73-as kilométernél történt baleset során a trélerről egy autó a sztráda Budapest felé vezető oldalára esett.

A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

Ugyancsak kedden késő este az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán szalagkorlátnak hajtott egy autószállító trélert vontató gépkocsi a 127-es kilométernél. A tréler az oldalára borult. A helyszínre riasztott győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit – közölte az OKF.

Az útról letérve villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy motoros Abádszalók belterületén, az Alsóerdősor úton kedd este – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A közlés szerint a fiatal motorkerékpáros a helyszínen életét vesztette.