Ismeretlen, részeg férfit talált az ágyában egy esztergomi nő

 

Más házában ment be kedden egy ittas esztergomi férfi, aki a hűtőből alkoholt fogyasztott, majd végül lefeküdt aludni. Az idegenre a ház tulajdonosának lánya talált rá.

Kedd hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy esztergomi családi házban a tulajdonosok egy idegen férfit találtak az egyik szobában – számolt be az esetről a rendőrség honlapján.

Kifejtve, hogy a helyi járőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy amikor a lánya hazaérkezett, akkor vették észre, hogy az ágyában egy idegen férfi alszik. Az egyenruhások felébresztették az idegent, aki mellett a földön üres italos üvegek is hevertek.

A 41 éves F. Csaba nem emlékezett, hogyan jutott be a házba, csak arra, hogy kivette a hűtőből az ott talált alkoholt, amit megivott, majd elaludt. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárás.

Nem ez volt az első eset, hogy F. Csaba jogsértést követett el. Április 9-én egy esztergomi iskola előtt hagyott kerékpárt tulajdonított el, amiért szabálysértési eljárás indult ellene. Egy hónappal később pedig egy esztergomi hotelből lopott. Bement a recepciós pult mögé, és onnan készpénzt, cigarettát és öngyújtót lopott el. A férfit a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

A címlapfotó illusztráció.