Kábítószert árult a püspökladányi nő

 

Közel 1 millió forintot, valamint több mint 100 adag kábítószergyanús anyagot és tablettát foglaltak le a püspökladányi rendőrök egy 65 éves nőtől a minap – közölte a rendőrség honlapján.

Püspökladányban egy 65 éves nő marihuánát, extasy tablettát és más kábítószereket árult a lakásában – tudta meg a rendőrség. Az információt követően a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival és a püspökladányi nyomozókkal május 9-én elfogták és előállították a nőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök előterjesztést tettek az asszony letartóztatására, amelyet a Debreceni Járásbíróság május 12-én elrendelt.

A nyomozók szerint a gyanúsított rendszeresen  fogadta otthonában a vevőket, akik többfajta kábítószerből is választhattak. A házkutatás során a nyomozók több kiporciózott, kábítószergyanús fehér port, növényi származékot valamint közel 100 tablettát foglaltak le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság vele szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.