Talált késsel ment sört rabolni egy férfi

 

A Hernádnémetiben lévő dohányboltban támadt rá az alkalmazottra egy 26 éves helyi férfi késsel a kezében, sört követelve: a Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene – olvasható a rendőrség honlapján.

A gyanúsított hétfő délután negyed kettőkor egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy korábban talált késsel bement a Hernádnémetiben lévő dohányboltba. A férfi egy üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja, elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre, tőle sört követelve – írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

Forrás: Police.hu

A kétségbeesett hölgy kérte a támadót, hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek és az eladónak sikerült a férfit az üzletből kitessékelnie. Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hámhorzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével – hallva az érkező rendőrautók szirénáját – visszament az üzlethez és önként feladta magát.

Előállítását és gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadót és a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.