Rendkívüli

Meghökkentő videó: egy férfi meztelenre vetkőzött és felmászott a budapesti Szent István-bazilika oltárára

Összehangolt támadást indított a baloldal a debreceni akkumulátorgyár megépítése ellen

A Megafon szerint jól fizetett, hivatásos tüntetők és helyi Soros-aktivisták hergelnek az üzem ellen. A kormány szerint a baloldalnak nem az a baja, hogy akkumlátorgyár épül, hanem az, hogy Magyarországon.

 

Füttyszó és folyamatos bekiabálás: elszabadultak az indulatok a debreceni akkumlátorgyár múlt heti közmeghallgatásán. Olyannnyira, hogy a résztvevők egy idő után egymással kezdtek ordibálni. Egy agresszív férfi arcon ütött egy nőt, aki csak nyugtatni próbálta a feldühödött tömeget.

Kapcsolódó tartalom

A bántalmazott nő szerint nem véletlenül fulladt káoszba a rendezvény, előre megszervezték. Azt mondja: többségében nem is helyiek voltak jelen, és csak azért jöttek, hogy hergeljenek.

Összehangolt támadást indított a baloldal a debreceni akkumlátorgyár megépítése ellen – állítja videójában a Megafon munkatársa. Hozzáteszi:

ezt bizonyítja az is, hogy a beruházásról szóló közmeghallgatáson fizetett tüntetők uszítottak.

„A debreceni közmeghallgatáson megjelentek olyan hivatásos tüntetők is, akik minden létező demonstráción ott vannak. Ilyen fickó Bertalan Attila, aki ha kell a Kata miatt tüntet, ha kell a tanárokért, a gazdákért, a lényeg, hogy hergelhessen” – mondta Bohár Dániel. 

Úgy fogalmaz:

a dollárbaloldal és a dollármédia minden erejével a magyar érdekek ellen dolgozik. Az a céljuk, hogy ne valósuljanak meg nagyértékű beruházások hazánkban.

A debreceni akkumlátorgyár kilencezer új munkahelyet teremt, erősíti Magyarország pozícióját az autóiparban, és segít fenntartani a gazdasági növekedést. Az elektromos autók terjedésével világszerte hatalmas az akkumlátorigény, az országok pedig egymással versenyeznek, hogy egy ilyen modern és biztonságos gyár épüljön náluk.

Kapcsolódó tartalom

Németországban már meg is valósult. A kínai beruházó, a CATL a héten Thüringiában nyitotta meg első európai üzemét és a debreceni lenne a következő, de míg a német baloldal tárt karokkal fogadta a gyárat, addig a magyarországi hadjáratot indított ellene.

A hergelő kampányba a liberális média is beszállt. A 444.hu azt állítja: a beruházással több gond is van, még a környezetvédelmi problémák számbavétele előtt is. A cikk szerint nem is biztos, hogy a jövő autóit akkumlátorok hajtják majd.

A baloldali vezetésű Szombathely pedig bejelentette: nem engedélyezik, hogy akkumlátorgyár épüljön a városban, igaz ott nem is volt tervben ilyen, és több baloldali politikus is fokozta a feszültséget. Nyilatkozataikban azt állították, hogy a beruházás környezetszennyező és veszélyes az emberekre.

Megint egyre inkább kilógicsál az ordas nagy lóláb

– ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára írta a közösségi oldalán.

Kapcsolódó tartalom

Dömötör Csaba hangsúlyozta: „Nem az a bajuk, hogy akkumulátorgyár épül, hanem az, hogy Magyarországon. A hazai baloldal meg csatlakozik a kampányukhoz. Ennél már csak az lenne a durvább, ha ezért pénzt kapnának külföldről, mondjuk dollárban. És nem is a debreceni az egyetlen olyan beruházás, amelyet támad a baloldal. Nyíregyházán akkumlátortakaró lemezeket gyártanának, de a Momentum ott is hergel a beruházás ellen.”

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még